VUOKRATUOTTOARVIO

Haluamme vakuuttaa sinut siitä, että teemme kaikkemme loma-asuntosi vuokraustoiminnan myynnin parantamiseksi. Tästä syystä teemme vuokraamistamme kohteista alustavan vuokratuottoarvion omistajalle. Uskomme vahvasti siihen, että loma-asuntosi viihtyisyyden parantaminen mahdollistaa korkeamman vuokrahinnan ja sitä kautta sinulle suuremman tuoton.

Vuokratuottoarvio on arvio tulevista vuokrauksista ja niistä saatavasta tuotosta.  Tuottoarviossa tarkastelemme loma-asuntoasi suhteessa alueen muuhun tarjontaan. Siinä otetaan huomioon muun muassa kohteen sijainti, varustelutaso ja rakennusvuosi.

Loma-asuntojen kysyntä ja täten myös vuokrahinta vaihtelee paljon vuodenajasta riippuen. Huomioimme myös nämä kysynnän vaihtelut vuokratuottoarviota tehdessämme.

Lisäksi arviossa otetaan huomioon tekemämme stailauksen, valokuvauksen ja markkinonnin positiivinen vaikutus tuottoon.

Vähennämme aina oman palkkiomme osuuden vuokratuottoarviosta. Emme kuitenkaan huomioi arviossa mökin omaa käyttöä tai kohteen omistajalle kohdistuvia kuluja. Näitä ovat esimerkiksi juoksevat kulut, kuten yhtiövastike, vesimaksut, enegian hankintakulut ja vakuutukset sekä mökin vuokraukseen liittyvät lisäpalvelut, kuten siivous tai tarkastuskäynnit.

vuokratuottoarvio3