STAILAUS JA VALOKUVAUS

Tarjoamme sinulle enemmän. Välityspalkkioomme sisältyy aina loma-asunnon stailaus ja valokuvaus, toisin kuin muilla loma-asunnon välittäjillä. Uskomme, että loma-asunto valitaan intuition ja tunteen perusteella. Tämän vuoksi panostamme erityisesti ensikohtaamiseen vuokraajan ja välittäjän välillä.

Olemme varmoja, että kaunis sisustus ja valokuvat houkuttelevat lisää asiakkaita ja saa nykyisetkin palaamaan yhä uudelleen. Tästä syystä valokuvaamme ja halutessasi myös stailaamme loma-asuntosi. Toisin sanoen yhtenäistämme tilaa ja korostamme loma-asuntosi parhaita puolia sisustuksellisin ja valokuvauksellisin keinoin, jotta se houkuttelisi mahdollisimman monia vuokraajia.

 

IMG_6804-3
Makuuhuoneen stailaus ja kuvaus Villa Siidassa / Lomaamo Oy
LOMA-ASUNNON STAILAUS

Loma-asunnon stailauksella on tarkoitus neutralisoida ja yksinkertaistaa tilaa siten, että se houkuttelisi mahdollisimman monia. Kun mökkisi on tyylikäs ja houkutteleva, se lisää myyntiä ja mahdollistaa korkeamman vuokrahinnan pyytämisen.

Stailauksen avulla loma-asunnostasi luodaan yhtenäinen ja valoisa tila pienillä muutoksilla. Kiinnitämme stailauksessa erityistä huomiota myös tilan toimivuuteen ja järjestykseen. Toteutamme stailauksen muun muassa muuttamalla kalustejärjestystä, karsimalla ja järjestelemällä tavaraa, päivittämällä tekstiilejä sekä muuttamalla valaistusta ja tunnelmaa. Toteutamme stailauksen paikalle tuomillamme sisustustavaroilla sekä kohteessa jo olevilla esineillä.

Ja mikä parasta – stailauksemme ei ole pelkkää valokuvien koristelua, vaan saat aidosti loma-asuntosi käyttöön paikalle tuomiamme stailaustarvikkeita! Pääset siis myös itse nauttimaan stailauksemme lopputuloksista.

Stailauksen tarve katsotaan kuitenkin aina tapauskohtaisesti. Mikäli koet, ettei loma-asuntosi kaipaa erityistä stailausta, mainitse tämä ottaessasi meihin yhteyttä.

 

IMG_6965-3
Olohuoneen stailaus ja kuvaus Ankkurinnapissa / Lomaamo Oy
STAILAUSSUUNNITELMA

Suunnittelemme jokaisen stailauksen aluksi etänä. Käytössämme on muutamia hillittyjä sisustusvärejä, joita yhdistelemällä jo loma-asunnossa oleviin väreihin ja tekstiileihin, saamme loma-asunnostasi aikaiseksi tyylikkään kokonaisuuden. Suunnitelman avulla pyrimme varmistamaan, että stailaus miellyttää kaikkia osapuolia ja että se onnistuu vaivatta paikan päällä.

Hankimme tavarat tehdyn etäsuunnittelman perusteella, jotta voimme olla varmoja siitä, että myös sinä tulet olemaan myyntistailaukseemme enemmän kuin tyytyväinen.

Huom! Mikäli paikalle tuomamme stailaustarvikkeet muuttavat olennaisesti loma-asuntosi ilmettä, jätämme ne paikalle veloituksetta. Meille on tärkeää, että ottamamme tyylikkäät valokuvat vastaavat todellisuutta ja vuokralaiset ovat tyytyväisiä valintaansa.

LOMA-ASUNNON VALOKUVAUS

Stailauksen jälkeen otamme mökistäsi tyylikkäät valokuvat, joita muokkaamme tarvittaessa edelleen valokuvienkäsittelyohjelmistolla. Emme kuitenkaan vääristä valokuviamme, sillä haluamme välittää aidon kuvan ja tunnelman asiakkaillemme. Mökistäsi otettavat valokuvat ovat siis yhtä aikaa sekä todellisia että kauniita.

KUVAUS- JA STAILAUSPÄIVÄ

Toteutamme stailauksen ja valokuvauksen loma-asunnossa samalla kertaa, omistajalle sopivana ajankohtana. Koska teemme perusteellista työtä, joka tuo arvoa omistajalle, varaamme kuvaukseen kokonaisen työpäivän verran aikaa, riippuen kohteen laajuudesta. Omistaja voi halutessaan olla itse paikalla tai vaihtoehtoisesti jättää stailaus- ja kuvauspäivän meidän hoidettavaksemme.

 


 

seuraa_blogi_ennen_ja_jälkeen_kuvat