PALVELULUPAUS

 

 talo1    EI KULUJA ILMAN KAUPPAA

Me uskomme vahvasti palveluumme, joten kannamme puolestasi taloudellisen riskin. Palvelussamme ei ole aloituspalkkiota, ja maksat vain toteutuneista vuokrauksista.

talo2    ENEMMÄN TUOTTOA

Konseptimme syvin idea on vakuuttaa vuokraaja siitä, että sinun loma-asuntosi on hänelle paras mahdollinen. Teemme työtä sen eteen, jotta tämä on mahdollista.

talo3    LOMA-ASUNNON STAILAUS

Herätämme loma-asuntosi eloon upealla stailauksella. Olemme varmoja, että viihtyisä sisustus tuo uusia asiakkaita ja saa vanhatkin palaamaan yhä uudelleen. Loma-asunnon stailaus kuuluu aina palkkioomme.

talo4    LOMA-ASUNNON VALOKUVAUS

Uskomme siihen, että loma-asunto valitaan tunteen perusteella. Otamme taidokkaat valokuvat, jotka välittävät aidon tunnelman ja saavat täten vuokraajan valitsemaan sinun loma-asuntosi. Loma-asunnon valokuvaus kuuluu aina palkkioomme.

talo5    AJANTASAINEN HINNOITTELU

Hinnoittelemme loma-asuntosi siten, että saat siitä parasta mahdollista tuottoa. Oikea hinta mahdollistaa tuoton kerryttämisen myös ajankohtina, jolloin asunnolle on vähemmän kysyntää.

talo6    ENEMMÄN AIKAA ITSELLE

Hoidamme puolestasi loma-asuntosi markkinoinnin, vuokrausten vastaanoton ja avainten luovutuksen. Kun jätät loma-asuntosi meidän hoitoon, sinulle jää enemmän aikaa rakastamillesi asioille.

talo7    TEHOKAS MARKKINOINTI

Markkinointi on osaamisemme ydin. Valitsemme loma-asunnollesi parhaat mahdolliset jakelukanavat ja olemme paikalle siellä missä ihmisetkin. Teemme yhteistyötä monien eri välityssivustojen kanssa, jotta loma-asuntosi saa tarvittavan näkyvyyden tuottojen maksimoimiseksi.

 talo8    TYYTYVÄISET VUOKRALAISET

Välittämämme loma-asunnot ovat, paitsi ihania kuvissa, myös paikan päällä. Tarkastamme kaikki vuokraamamme loma-asuntokohteet, jotta ne täyttävät yrityksemme laatukriteerit. Kun vuokralaiset ovat tyytyväisiä valintaansa, he pitävät huolta kohteesta ja palaavat sinne yhä uudelleen.

talo9    VIIHTYISÄT LOMAT

Varmistamme sen, että niin vuokralaiset kuin sinäkin nautitte lomistanne loma-asunnossasi. Teemme loma-asuntoosi uuden, raikkaan ilmeen, johon myös sinä pääset halutessasi vaikuttamaan. Sillä onhan vähintään yhtä tärkeää, että sinä viihdyt omassa loma-asunnossasi.

talo10    TUNNEMME SINUT JA LOMA-ASUNTOSI

Me teemme työtä mökin omistajia varten, ja siksi jokaisella loma-asunnolla on oma henkilökohtainen välittäjä, joka tietää ja tuntee loma-asuntosi. Voit aina kääntyä oman välittäjäsi puoleen oli asiasi sitten pieni tai suuri.