OMISTAJALLE

tarjonta4
Kaikki edellä mainitut palvelut kuuluvat prosenttimääräiseen palvelupalkkioomme, joka veloitetaan vain toteutuneista varauksista. Palvelussamme ei ole aloitusmaksua. *Lopputarkastus sisältyy palvelupalkkioon Rukan alueella.
LOMA-ASUNTOSI STAILAUS JA VALOKUVAUS

Tarjoamme sinulle enemmän. Välityspalkkioomme sisältyy aina loma-asunnon stailaus ja valokuvaus, toisin kuin muilla loma-asunnon välittäjillä. Uskomme, että loma-asunto valitaan intuition ja tunteen perusteella. Tämän vuoksi panostamme erityisesti ensikohtaamiseen vuokraajan ja välittäjän välillä.

Olemme varmoja, että kaunis sisustus ja valokuvat houkuttelevat lisää asiakkaita ja saa nykyisetkin palaamaan yhä uudelleen. Tästä syystä valokuvaamme ja halutessasi myös stailaamme loma-asuntosi. Toisin sanoen yhtenäistämme tilaa ja korostamme loma-asuntosi parhaita puolia sisustuksellisin ja valokuvauksellisin keinoin, jotta se houkuttelisi mahdollisimman monia vuokraajia.

Ja mikä parasta – stailauksemme ei ole pelkkää valokuvien koristelua, vaan mikäli haluat, saat aidosti loma-asuntosi käyttöön valitsemasi sisustusteeman mukaiset esineet. Pääset siis myös itse nauttimaan stailauksemme lopputuloksista.

Tutustu palveluun >>

KYSYNTÄÄN REAGOIVA HINNOITTELU

Määritämme vuokrahinnan loma-asunnollesi siten, että saat siitä parasta mahdollista tuottoa. Emme kuitenkaan lähde hintakilpailuun, sillä uskomme vahvasti, että vuokralaiset ovat valmiita maksamaan enemmän, kunhan he saavat rahoillensa vastinetta. Olemme varmoja siitä, että kauniiksi stailattu, tasokkaasti valokuvattu ja tarkastettu loma-asunto tuo tyytyväisiä vuokralaisia, vaikka hinta olisikin markkinavuokria korkeampi.

Hinnoittelumallissamme on lisäksi otettu huomioon kysynnän suuret vaihtelut alueittain. Oikeanlainen, kysyntään reagoiva ja aina ajantasainen hinnoittelu mahdollistaa tuoton kerryttämisen myös ajankohtina, jolloin on vähemmän kysyntää.

Tutustu palveluun >>

YKSILÖLLINEN MARKKINOINTI

Hyödynnämme markkinoinnissamme useita vuokranvälityssivustoja sekä muita sähköisen markkinoinnin keinoja, jotta tavoitamme jatkuvasti uusia vuokraajia. Keskitymme jokaiseen vuokralle laitettavaan kohteeseen yksilöllisesti ja korostamme niitä ominaisuuksia, jotka saavat sinun mökkisi erottumaan joukosta.

Tutustu palveluun >>

VUOKRAUSTEN VASTAANOTTO JA AVAINPALVELU

Hoidamme puolestasi koko vuokrausten vastaanoton, joka sisältää muun muassa varauskyselyihin vastaamisen, neuvonnan ja vuokrien tilityksen. Lisäksi palveluihimme kuuluu avainpalvelu.

Tutustu palveluun >>

LOPPUTARKASTUS

On tärkeää, että loma-asunnot eivät ainoastaan näytä hyviltä kuvissa vaan vastaavat myös asiakkaiden ennakko-odotuksia. Tästä syystä palvelupalkkioomme sisältyy lopputarkastus, jolla varmistetaan kohteen siisteys seuraavaa vuokralaista varten. Täten voit luottavaisin mielin jättää loma-asuntosi meidän hoitoomme.

Tutustu palveluun >>

HENKILÖKOHTAINEN VÄLITTÄJÄ

Jotta voimme tarjota sekä omistajille että vuokraajille parasta mahdollista palvelua, jokaisella kohteellamme on oma henkilökohtainen välittäjä. Voit jättää loma-asuntosi huoletta henkilökohtaisen välittäjäsi hoitoon, sillä hän tuntee loma-asuntosi taustat ja osaa vastata vuokralaisten vaikeisiinkin kysymyksiin puolestasi. Lisäksi hän osaa auttaa sinua niin käytännön kuin monimutkaistenkin asioiden ratkomisessa.

 


 

seuraa_blogi_ennen_ja_jälkeen_kuvat