MYYJÄLLE

tarjonta-myyjalle2

Tarjoamme stailausta, valokuvausta ja vuokratuottoarvioita loma-asuntojen myyjille. Koko palvelumme on sinulle maksuton, mikäli loma-asuntosi ostaja tekee kanssamme vuokranvälityssopimuksen.

MYYNTISTAILAUS

Loma-asunnon stailauksella on tarkoitus neutralisoida ja yksinkertaistaa tilaa siten, että se houkuttelisi mahdollisimman monia ostajia. Kun mökkisi on tyylikäs ja kutsuva, se tuo enemmän potentiaalisia ostajia asuntonäytöille ja mahdollistaa korkeamman myyntihinnan pyytämisen.

Stailauksen avulla loma-asunnostasi luodaan yhtenäinen ja valoisa tila pienillä muutoksilla. Kiinnitämme stailauksessa erityistä huomiota myös tilan toimivuuteen ja järjestykseen. Toteutamme stailauksen muun muassa muuttamalla kalustejärjestystä, karsimalla ja järjestelemällä tavaraa, päivittämällä tekstiilejä sekä muuttamalla valaistusta ja tunnelmaa. Toteutamme stailauksen paikalle tuomillamme sisustustavaroilla sekä kohteessa jo olevilla esineillä.

Ja mikä parasta – stailauksemme ei ole pelkkää valokuvien koristelua, vaan sisustusesineet jäävät loma-asuntoon myös omistajan vaihdoksen jälkeen, mikäli uusi omistaja solmii kanssamme sopimuksen.

VALOKUVAUS

Stailauksen jälkeen otamme mökistäsi tyylikkäät valokuvat, joita muokkaamme tarvittaessa edelleen valokuvienkäsittelyohjelmistolla. Emme kuitenkaan vääristä valokuviamme, sillä haluamme välittää aidon kuvan ja tunnelman ostajaehdokkaille. Mökistäsi otettavat valokuvat ovat siis yhtä aikaa sekä todellisia että kauniita.

Tämän jälkeen toimitamme valokuvat sinulle tai kiinteistövälittäjällesi, jotta voitte valmistella myynti-ilmoituksen.

VUOKRAHINNOITTELUARVIO

Vuokrahinnoitteluarvio on dokumentti, jonka avulla sinun tai kiinteistövälittäjäsi on helppo perustella tulevalla ostajalle loma-asunnon kannattavuus. Dokumentista ilmenee loma-asunnon ajantasaiset vuokrahinnat, joita loma-asunnosta olisi kannattavaa pyytää, mikäli se laitettaisiin vuokralle kauttamme. Arviossa tarkastelemme loma-asuntoasi suhteessa alueen muuhun tarjontaan. Siinä otetaan huomioon muun muassa kohteen sijainti, varustelutaso ja rakennusvuosi sekä tekemämme stailauksen ja valokuvauksen positiivinen vaikutus tuottoon.

Sinä tai kiinteistövälittäjäsi voitte antaa vuokrahinnoitteluarvion potentiaalisille ostajille asuntonäytöllä tai sen jälkeen.

pyyda-tarjous-myyjalle