LOPPUTARKASTUS

Lopputarkastuksella varmistetaan, että loma-asuntosi näyttää paikan päällä yhtä viihdyttävältä kuin kuvissa ja täten vastaa vuokraajien ennakko-odotuksia. Koska tarkastus tehdään joka kerta edeltävän vuokralaisen lähdettyä ennen seuraavan saapumista paikalle, varmistetaan sillä tulevan vuokralaisen tyytyväisyys kohteeseen.

Lopputarkastukseen sisältyy kohteen siisteyden tarkastaminen ja tarvittaessa pienien epäkohtien korjaus, kuten tasojen ja yksittäisten tahrojen pyyhintä. Mikäli tarvetta, kohteeseen on myös mahdollista tehdä kattavampi siivous ennen seuraavan vuokralaisen saapumista paikalle.

Lopputarkastus sisältyy palvelupalkkioomme Rukan alueella, eikä tästä veloiteta omistajalta erillisiä kuluja. Lopputarkastusta kattavampi siivous veloitetaan erikseen.

Mikäli kuitenkin haluat tilata lopputarkastuksen toiselta toimijalta, voimme toimittaa vuokralaisten ajantasaiset saapumis- ja lähtöajat myös ulkopuoliselle toimijalle, kuten huoltoyhtiölle.

Vuokralainen voi myös tilata loppusiivouksen ja liinavaatteet kauttamme, mikäli palvelun toimittamisesta on sovittu etukäteen omistajan kanssa. Näissä tapauksissa siivouksen ja liinavaatteiden hinta veloitetaan suoraan vuokraajalta, eikä omistajalle aiheudu tästä erillistä vaivaa tai kuluja.

 

vuokratuottoarvio