VUOKRAAJALLE

Tarjoamamme loma-asuntokohteet ovat paitsi ihania kuvissa, myös paikan päällä. Kaikki vuokraamamme loma-asunnot ovat tarkastettuja ja täyttävät Lomaamon asettamat laatukriteerit. Mikäli teille nousee mieleen kysymyksiä, olemme myös tavoitettavissa lomanne aikana. Tyytyväiset vuokralaiset ovat toimintamme kulmakivi, minkä vuoksi teidän lomanne on meille tärkeä.

Kaikista vuokraamistamme loma-asunnoista löytyvät yleisimmät välineet, joita saatatte tarvita lomanne aikana. Näitä ovat vuodevaatteet (patjat, peitot ja tyynyt), keitto- ja ruokailuvälineet, tavanomaiset kodinkoneet, mikroaaltouuni, kahvinkeitin ja autonlämmityspistoke. Astiastot löytyvät ilmoituksen mukaiselle henkilömäärälle. Mikäli varaamassanne kohteessa on takka tai puilla lämmitettävä sauna, polttopuut ovat myös vapaasti käytettävissänne.

Jotta te voitte pakata mukaanne mahdollisimman vähän tavaraa, löydätte useimmista kohteista paikan päältä myös wc-paperia, perusmausteita, astian-, siivous- ja käsienpesuainetta. Mikäli kohteesta löytyy astian- tai pyykinpesukone, löydätte paikan päältä todennäköisesti myös pesuaineita laitteiden käyttöä varten. Suosittelemme, että käytte ensin kohteessa ennen kuin hankitte näitä itse.

kurkistus

Mikäli haluatte vuokrata loma-asunnon kauttamme, niin kohteemme löydätte sivustomme kohteet-osiosta sekä yhteistyökumppaniemme sivuilta. Voitte myös ottaa yhteyttä vuokrauspalveluumme myynti@lomaamo.fi.

Tervetuloa viettämään ikimuistoisia hetkiä Lomaamo-asuntoihin!