ILMOITTELU

Hyödynnämme markkinoinnissamme useita vuokranvälityssivustoja sekä muita sähköisen markkinoinnin keinoja, jotta voimme taata sinulle parhaan mahdollisen tuoton. Pääasialliset yhteistyökumppanimme ovat Nettimökki.com sekä Airbnb. Joissain tapauksissa suosittelemme käytettävän myös Booking.com sivustoa.

Laadimme sivustoille kattavat esittelytekstit ilmoittamiesi tietojen perusteella. Laitamme sivuille myös ottamamme monipuoliset ja tyylikkäät kuvat. Näiden avulla vuokraajien on helppo ihastua kohteeseesi.

Yhteistyösivustojen kautta tavoitamme jatkuvasti uusia vuokraajia. Suositut sivustot mahdollistavat vierailijat maailman jokaisesta kolkasta. Nettimökki-sivustolla vierailee kuukausittain noin 117 000 kävijää, ja se on yksi Suomen suurimmista mökin vuokraussivustoista. Airbnb on puolestaan maailmanlaajuinen vuokranvälityssivusto, jonka kautta on jatkuvasti varauksia yli 300 miljoonaan kohteeseen.

Jotta mökkisi ilmoitus tavoittaa mahdollisimman paljon vuokraajia, suosittelemme käytettävän sekä kotimaisia että ulkomaisia sivustoja. Teemme ilmoitukset sivustoille tarvittaessa myös englannin kielellä.

 

kevattarjous19