Tältä Lomaamon stailaus näyttää – katso ennen ja jälkeen kuvat!

Ruka-Vuosselin Kartano on ainutlaatuinen loma-asunto Vuosselin rinteiden läheisyydessä Rukalla. Metsätien päädyssä sijaitseva paritalon puolikas tarjoaa upeat puitteet lomailuun isommallakin porukalla. Tilavasta huoneistosta löytyy suuri olohuone ja makuupaikat jopa 12:sta henkilölle.

Kun teimme myyntistailausta kohteeseen ennen loma-asunnon vuokralle laittoa, halusimme korostaa ominaisuuksia, jotka ovat tärkeitä vuokraajille: monia makuuhuoneita, suurta olohuonetta ja sohvaryhmää sekä kohteen rauhallista ja luonnonläheistä sijaintia.

ennen-jälkeen-makuuhuone1-rukavuosselinkartanov2

Ruka-Vuosselin Kartanon makuuhuoneet ovat viihtyisiä paikkoja, jotka saatiin stailauksen avulla päivitettyä uuteen loistoon. Nyt vuokralaisen on helppo kuvitella itsensä rentoutumassa näissä kauniissa huoneissa.

ennen-jälkeen-makuuhuone3-rukavuosselinkartano

Toisessa tilavassa makuuhuoneessa on kolme erillissänkyä, joten huone soveltuu esimerkiksi lapsien makuuhuoneeksi. Teimme tilasta viihtyisämmän muun muassa valaistuksen ja kasvien avulla.

ennen-jälkeen-makuuhuone2-rukavuosselinkartano

Kolmannesta makuuhuoneesta teimme puolestaan romanttisen pesän pariskunnille. Tähän tilaan perheen vanhempien on helppo ihastua.

ennen-jälkeen-olohuone-rukavuosselinkartano

Ruka-Vuosselin Kartanon vetonauloja ovat monien makuuhuoneiden lisäksi kohteen suuri olohuone ja sohva. Teimme huoneesta raikkaamman ja kutsuvamman muun muassa tekstiilien ja kasvien avulla.

Huom! Mikäli tuomme kohteeseen stailaustarvikkeita, jotka muuttavat olennaisesti asunnon ilmettä, jätämme ne aina veloituksetta kohteeseen.

ennen-jälkeen-kattaus-rukavuosselinkartano

Teemme stailauksen yhteydessä usein myös kattauksen, jotta vuokraaja saa käsityksen astioista ja kattausmahdollisuuksista kohteessa. Onhan ruokailu usein olennainen osa onnistunutta lomaa.

Kaiken kaikkiin stailauksemme korosti Ruka-Vuosselin Kartanon parhaita puolia ja teki eri huoneista yhteneväisiä. Tekemämme stailaus palvelee sekä omistajia että vuokraajia: omistajat saavat kauniiden kuvien avulla enemmän vuokralaisia ja vuokraajat saavat käytettäväkseen viihtyisämpia loma-asuntoja kuin ennen.

Haluaisitko sinä viihtyisämmän loma-asunnon, jossa kävisi enemmän vuokralaisia? Laita mökkisi vuokralle kauttamme, niin tulemme stailamaan ja kuvaamaan mökkisi veloituksetta!

 


 

stailaus_ja_valokuvauspalvelu


kohteet_lomaamo

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s