Lomaparatiisi luonnossa, mutta lähellä palveluita

Oikea lomailijan paratiisi löytyy Kitkajärven rannalta Kuusamosta – reilun 10 kilometrin matkan päässä Rukan monipuolisista palveluista. Täällä sijaitsee vuoden 2019 alussa täysin uudistettu huvila, joka tarjoaa mahdollisuuden rauhaisaan oleiluun luonnossa, mutta josta pääsee kätevästi omalla autolla tai taksilla Rukalle reilussa 10 minuutissa. Lomaillessasi täällä pystyt siis yhdistämään rentouttavan loman luonnon ääressä sekä vauhdikkaat päivät Rukalla.

IMG_6162-1IMG_6299-1

Huvilalle avautuu upea metsäinen maisema joka ilmansuunnasta katsottuna, joten naapureista täällä ei tarvitse välittää. Tämä on Suomea parhaimmillaan, sillä pystyt hyvin pulahtamaan kirkasvetiseen Kitkajärveen tai sukeltamaan lumeen suoraan saunan löylyistä. Huvilan rannassa on myös oma yksityinen laituri.

IMG_6256-1IMG_6109-1IMG_6308-1

Kitkajärvi on kalastajan unelma, sillä se on yksi Suomen kalaisimmista järvistä. Järvestä voi nousta niin taimenta, harjusta kuin siikaakin. Lisäksi kalastuskausi kestää Kitkajärvellä pitkälle syksyyn, joten lomaa ei tarvitse aina ajoittaa pahimpaan lomaruuhkahuippuun. Huvilalta löytyy myös vene, joka on vuokralaisten käytössä aina veden ollessa avointa, joten kalastamaan pääsee myös rantaa pidemmälle.

IMG_6166-1

Mikäli kaipaat lomaltasi muutakin kuin luonnon läheisyyttä, niin toki modernista huvilasta löytyy myös nykyaikaiset laitteet ja varusteet, kuten esimerkiksi WIFI, 55″ taulutelvisio ja astianpesukone. Lisäksi tilava keittiö uusine kodinkoneineen tarjoaa mahdollisuuden monipuolistenkin herkkujen toteuttamiseen.

IMG_6217-1IMG_6237-1IMG_6266-1Nukkumapaikkoja huvilalta löytyy yhteensä 6 henkilölle. Alakerrassa on tilava makuuhuone parisängyllä sekä parvella yksi parisänky ja levitettävä vuodesohva.

Kiinnostaisiko sinua loma modernissa huvilassa puhdasvetisen Kitkajärven rannalla, mutta kuitenkin lähellä palveluita? Katso tarkemmat kohdetiedot: lomaamo.fi/villa-kalliorinne/

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s