Pienellä stailauksella lisätuottoa

Pariskunta osti loma-asunnon Rukalta, joka oli jo ostohetkellä heidän unelmiensa täyttymys. Pieni ja suloinen yksiö erillisellä parvella lähellä hiihtolatuja ja palveluita, oli kaikki mitä he tarvitsivat. Muutaman ensimmäisen vuoden ajan he kävivät loma-asunnollaan ahkerasti, mutta elämäntilanteiden muuttuessa ja ajan kuluessa innostus kuitenkin hiipui. Loma-asuntoa oli näillä seuduin kuitenkin vaikea saada kaupaksi, joten he päättivät kokeilla asunnon vuokrausta, jotta saisivat lisätuottoa.

Saavuimme kohteeseen, josta näkyi välittäminen. Loma-asunnon kalusteet ja varusteet olivat hyvässä kunnossa sekä kylpyhuone ja sauna osittain remontoitu. Tiesimme, että pienellä stailauksella tämän saisi hyvin vuokralla muillekin pariskunnille ja pienille perheille.

Stailauksen jälkeen aloimme valokuvaamaan loma-asuntoa. Halusimme saada loma-asunnon näyttämään juuri siltä, miltä se oikeastikin näyttää. Se oli kuitenkin hieman haastavaa, turha sitä on kieltää. Aitoa tunnelmaa ja lämpöä on vaikea saada nauhalle. Isännän mielestä onnistuimme kuitenkin loistavasti.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.