Pienellä stailauksella lisätuottoa

Pariskunta osti loma-asunnon Rukalta, joka oli jo ostohetkellä heidän unelmiensa täyttymys. Pieni ja suloinen yksiö erillisellä parvella lähellä hiihtolatuja ja palveluita, oli kaikki mitä he tarvitsivat. Muutaman ensimmäisen vuoden ajan he kävivät loma-asunnollaan ahkerasti, mutta elämäntilanteiden muuttuessa ja ajan kuluessa innostus kuitenkin hiipui. Loma-asuntoa oli näillä seuduin kuitenkin vaikea saada kaupaksi, joten he päättivät kokeilla asunnon vuokrausta, jotta saisivat lisätuottoa.

Saavuimme kohteeseen, josta näkyi välittäminen. Loma-asunnon kalusteet ja varusteet olivat hyvässä kunnossa sekä kylpyhuone ja sauna osittain remontoitu. Tiesimme, että pienellä stailauksella tämän saisi hyvin vuokralla muillekin pariskunnille ja pienille perheille.

Stailauksen jälkeen aloimme valokuvaamaan loma-asuntoa. Halusimme saada loma-asunnon näyttämään juuri siltä, miltä se oikeastikin näyttää. Se oli kuitenkin hieman haastavaa, turha sitä on kieltää. Aitoa tunnelmaa ja lämpöä on vaikea saada nauhalle. Isännän mielestä onnistuimme kuitenkin loistavasti.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s