Enemmän hankintoja, enemmän tuottoa

Helsinkiläinen nuori mies osti avopuolisonsa kanssa remontoimattoman loma-asunnon Rukalta, koska molemmat ovat intohimoisia lumilautailijoita. Etelästä on kuitenkin kovin pitkä matka Rukalle, joten loma-asuntoa tuli käytettyä harvoin. Loma-asunto vei rahaa, mutta sitä ei kuitenkaan raskinut myydä. Pariskunta halusi kokeilla mökin vuokrausta, mutta miten? Ja vuokraisiko kukaan remontoimatonta, vanhaa loma-asuntoa?

Me Lomaamolla teimme asunnosta vuokratuottoarvion, jolla pariskunta saisi katettua loma-asuntonsa kulut. Samalla jäisi enemmän aikaa ja rahaa lomailuun. Pariskunta halusi tehdä kanssamme välityssopimuksen, joka kattoi kaikki palvelut mökin stailuksesta avainten luovutukseen saakka. Tässä yhteydessä he innostuivat remontoimaan asuntoaan.

Kävimme pariskunnan kanssa sähköpostitse läpi mahdollista tulevaa loma-asunnon ilmettä sekä siihen liittyviä hankintoja, kuten kalusteita ja tekstiilejä. Pariskunta rakastui kelomökin stailausideaamme – tummaan ja hämyiseen maailmaan, joka istui hyvin yhteen puuelementtien kanssa.

Sovimme pariskunnan kanssa, että he tekevät ensin itse isommat hankinnat ja me stailaamme asunnon loppuun sen jälkeen. Vain hieman yli tuhannella eurolla he saivat kaiken tarvitsemansa, sillä kaikki sisustustavarat pariskunta sai maksutta käyttöönsä Lomaamon stailauksen yhteydessä.

Stailauksen jälkeen otimme asunnosta valokuvat ja laitoimme kohteen vuokralle useille vuokranvälityssivustoille, joiden kautta olemme saaneet odotettua enemmän varauspyyntöjä. Olemme molemmat olleet enemmän kuin tyytyväisiä lopputulokseen.

ENNEN

JÄLKEEN

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.